i ii iii
thantophobia
scared of losing somenone you love;
iv v vi

Jawapannya
Saturday, 11 February 2012 • 9:00 pm

Woots Woots ! Assalamualaikum :) Apa kejadah lah pulak ni ? Jawapan untuk apa ni ?
Ha, bukan apa, tapi ramai lah jugakk yang tanya Miera, contohnya macam ni

saja tangkap PAGE tu sekali, sebab suruh like :) yang dalam kotak tuhh !

So ini tajuk lagunya WESTLIFE - LAY MY LOVE ON YOU
i love u lahh WESTLIFE ^^

COMEY kan ? Yuhuuu :D

Okayy, sebelum-2 ni pun ada jugakk orang tanya tapi Miera tak sempat nak update, jom tahu antara lagu yang pernah dimainkan di blog Miera.
FIONA FUNG - A LITTLE LOVE
YUNA - GADIS SEMASA
AVENGED SEVENFOLD - DEAR GOD
ADI PUTRA - BRANGTA CINTA
ADI PUTRA - TENTANG DHIA
Itu jelahhh yang mampu Miera ingati. Yang lain lupa sudahh. So claps hands for Miera. Berjaya pecahkan rahsia yang selama ini disimpan kemas :D Jom kita raikan :D

LIKE THIS :) HAPPY ALWAYS ^^


Intro




Archive




Instagram




Shout Out Loud!



credit


design and template originally by ayuni