i ii iii
thantophobia
scared of losing somenone you love;
iv v vi

PMR (':
Thursday, 22 December 2011 • 10:01 am

Heyy guys ! Seribu kali cuak hari ni ^^ SEBAB ? result PMR beb !
Ramai yang wishh ^^ THANK YOU korang :) Abg Deen HOTFM pun ada, IBU YUSNITA, member-2, HUHH ! cuak bhaii,.. its now OTW g sekolah ? pelik ann ? HAHAHAA, nk jejak kaki ke sekolah pun rasa berdebar :D
YA ALLAH TABAHKANLAH HATI HAMBA MU INI YA ALLAH :'D
Harap semuanya berjalan dengan lancar, harap keputusan ku dapat membanggakan kedua ibubapaku dan cikgu-2 di sekolah ku serta dapat menaikkan nama sekolah :))
okayy GTG >.< nanti aku hupdate pasal RESULT aku ^^ bhai,

HOLLA ! IM BACK :')
alhamdulillah, tade FAIL, im so HAPPY finally,
D'AURORA "maafkan aku sebab aku tak jumpa korang dulu, aku sebak sangatt, aku terus peluk mak aku :'( aku sempat jumpa WANNIE ngan HANIS je. AZILA, EIKA, HANA, LYYA maaf en akuu ehh... Nahhh ! tengokk lahh aku dapat berapa. Tak sepandai korang :') INBOX aku aww nnty htaw korang dapat bape, dengar cite HANIS dapat 8A ? iye ke ? TAHNIAH :)"


So, KEPUTUSAN MUKTAMAD C(:



Intro




Archive




Instagram




Shout Out Loud!



credit


design and template originally by ayuni