i ii iii
thantophobia
scared of losing somenone you love;
iv v vi

Birthday Girl's
Wednesday, 18 January 2012 • 6:08 pm

Holla, Assalamualaikum :) 
Happy Birthday Miera ! Happy Birthday Ayah :) 
YEAHH ! Hari ini birthday Miera dan ayah Miera. Terima Kasih kepada anda-anda yang meng WISH dekat Miera. Pada yang tak wish tu especially member-2 Miera, its okayy, maybe korang terlupa kan :) 
Pada malam 17/01/2012, ayah Miera talipon, ayah cakap, "angah ! yang bonus hari jadi tu dah buat ?" dan Miera cakap, "SUDAH !" itu je :) Masa pagi tu, kakak Miera cakap, cadang semalam nak baling telur ! Huhhh, busuk tahu tak ? tapi tak jadi sebab Miera tidur awai :) Terasa bangga disitu :D 
Dan pabila Miera dah siap-siap untuk ke sekolah, Miera duduk atas sofa dan termenung seketika. Mama datang hulur tangan dan Miera pun sambut dalam salam macam biasa, cium tngan dan cium dua-2 belah pipi dan dahi. Dan mama balas balik cium kat dahi dan berkata "HAPPY BESDAY" :') Rasa nak nanges tapi tahan :D Then, Miera pun pogi loh sekolah macam biasa. Sesampai je kat sekolah, Miera duduk dan sembang macam biasa (waiting ur wish, friends, nak tgk korang ingat ke tak ). Tapi malangnya nasib diriku :( Tiada langsung perkataan HAPPY BIRTHDAY, SELAMAT HARI JADI dan bagai lagi. Aku tamao apa-apa, just want u guys remember my birthday and give some wish. That all :'D Sampai balik aku tunggu, tapi tak da :') Its okayy, dont do it again okayy ? Then, pada 19 aribulan aku dtg sekolahh dann .,.... barulah korang wish kat aku :)) Gembiranya rasa hati :D TERIMA KASIH KAWAN :'D


(*pinjam gitar kau AIDIL)


Intro




Archive




Instagram




Shout Out Loud!



credit


design and template originally by ayuni