i ii iii
thantophobia
scared of losing somenone you love;
iv v vi

I'm Back
Saturday, 25 February 2012 • 1:37 pm

Get Out ! Get Out ! Where ever you are !!! Assalamualaikum :) Sorry lah yeh dah TERLAMPAU lama tak update, busy banyak nihh. Lagipun BB tak bayar. Lalalala...... Okehh, banyak hari tak update kan ? Mestilah banyak peristiwa yang berlaku kan.. ^.^v Meh sini lah Miera ceritakan satu persatu yahh dah ianya terpulang kat anda-anda semua sama ada baca atau tidakk. 

1. OMG !
Okehh apasal pulop OMG nihh ? Apa dah jadi sebenarnya ? Okehh masa hari rabu 22/02/2012 Miera pergi pasa malam dekat Bandar U. Mana tuhh ? S.I. lahh , mana tu ? Seri Iskandar lahh, atoyaiii @_@ Miera terjumpa ehh, bukan terjumpalahh, ternampakk manusia yang muka dia sejibik macam Miera punya KING ARTHUR.Ini Serios. Handsome right mamat tu ? Adoiyai kebetulan dia senyum masa tu, memang rasa macam dah jatuh cinta jehh ^^ HAHAHHA

2. Ada ke patut ?
Okehh ianya terjadi masa malam tu jugakk. Masa tu mama tengah pilih beg duit yang baru. Kakak Miera suka usha keliling dunia, then dia nampak lah ada pasangan COUPLE yang tak berapa nak romatik sangat. Tiba-tiba duit mamat tu jatuh RM5. Wauuu ! Kakak Miera nampak. Mesti korang ingat kakak Miera ambik duit tu kann. Ohho, semestinya tidak sebab yang ambik duit itu adalah Miera, tapi Miera tak simpan dalam poket Miera, sebaliknya Miera pergi kejar mamat itu dan pulangkan kembali duit dia. Yess ! Berjaya kumpul pahala :D Tapi, yang Miera tak suka, dia tak cakap THANKS, TERIMA KASIH, XIEXIE, VANAKEM dan sebagainya. ADA KE PATUT ? Ai, maklumlah aweks kat sebelah tu ade. Tapi, okehh lah jugak dia senyum kan :) Ikutkan hati Miera ambik je duit tu untuk kegunaan Miera. Haishhh, tak elok lah kann sebab Miera dah tahu empunya duit tu, lainlah tak tahu kan, dah tentu-tentu Miera sebat.

3. Hanya kerana DIA
Peristiwa ni berlaku masa hari SELASA 21/02/2012. Ohh, Miera pergi PASARAYA HALIDA dekat S.I tu masa hari ISNIN. Dah tahu kan kat mana ^^ Nak carik air COCA-COLA untuk kakak Miera ni ^^ Okehhh, air COCA-COLA takde kat kedai tu. Macam tak percaya jeh kan. Dan, Miera keluar dengan perasaan hampa dan kecewa :( Masa nak keluar tu di bahagian majalah, Miera nampak MAJALAH MINGGUAN WANITA ^^ Bagi yang peminat setia DIA mesti tahu apa ada dalam tuhh kan ?? Dan Miera nak beli cuma tak tahu berapa harga dan Miera tak ada MONEY. So, NO MONEY NO TALK lahh kan ? Petang selasa tu Miera cakap dekat mama "Ma, Angah nak RM4, nak beli sesuatu dekat pasaraya Halida karang." Mama diam jeh. Dan masanya telah tiba di malam hari. Mama behenti dekat depan PASARAYA HALIDA, "Kamu nak beli apa ?" "Nak beli majalah." " MAJALAH jeh ? Mama ingatkan barang penting lah sangat. Kalau majalah tu lain kali pun boleh beli. Lagipun mama takda duit sekarang ni." Dengan perasaan sedih yang cuba dikawal, Miera jawab "Okehh lahh." Dalam kereta sementara tunggu kakak Miera, Miera cuba buat biasa-biasa jehh, tak nak menyerlahkan perasaan sedih tuh.... Tangki kat mata ni rasa nak pecah jehh. YA ALLAH ! Miera sembang biasa jeh dengan mama, dan mungkin mama perasan dengan perubahan suara Miera. Mama pun pergilah ke kedai PASARAYA HALIDA tuhh. Mama nak beli barang sikit nak buat kuih. Adik Miera tanya nak majalah mana ? Miera diam jehh. Dia tunjuk majalah MANGGA, Miera menggeling. Habis tu yang mana, then Miera cakap yang ada ADI PUTRA tuhh.. Kantoi dahhh :) Dan akhirnya Miera dapat majalah tuh semata-mata nak ADI PUTRA jehh. Kalau dah minat tu macam-macam pun sanggup buat :') Thanks yahh mama :'D 

Dan thats all, mesti korang tertanya-tanyakan buat apa yang Miera pergi S.I tiap-tiap malam ^^ Okehh Miera ikut mama Miera ambik my sista keje. Yupp ! Dekat S.I :) Okehh dan sekarang Miera nak bagi tahu yang blog Miera dalam BAHAYA ! Danger ! Danger ! and Danger ! Kenapa ? Biar jelahh Miera sorang jeh yang tahu okayy ? Dan sekarang Miera dah double triple diple miple penat -.-' SEBAB ? Tadyh kat sekolah Miera ada MERENTAS DESA. SYOKKK sangat ^^ Nanti Miera update kemudian okehh :D


Intro




Archive




Instagram




Shout Out Loud!



credit


design and template originally by ayuni