i ii iii
thantophobia
scared of losing somenone you love;
iv v vi

RUGBY DAY ^^
Monday, 17 October 2011 • 4:51 am
Haha, hari yang MENENGSIONkan --' huhh !
MENGAPA ?
adikk aku ni, main game bola
main kat rumah ja pun, tapi bising rupe dekat STADIUM !!!!!!
lupakanlah, pasal adikku ini, cerita pasal aku pulopp :D
tadi XTVT kat sekolah kami main bola RUGBY
bukan senang THE GIRLS mao main rygby, nampak susa, tapi bila da main senang sangat !
hahahaa :)
tataplahh gambar-2 berikut
*UNTUK TONTONAN UMUM :)



bila masa SNAP pun aku tataw 


hah ! buadd apa ni ? SCRAM lahh wei :)


CINTA 3 SEGI :P



MEMBER ni buadd TRY 3 kali tanpa halangan
GOOD GOOD :)



berehat sebentar di KANTIN :D


TERMENUNG ? bole ka kami menjadi pemain rugby wanita yg akan menaikkan nama MALAYSIA ?
even penadd kami HAPPY, kerana belajar sesuatu yg BARU :))


cikgu kami :) comelkan ? mcm kami :D


langsi ta langsi, inilah kami bila tade cikgu :D


buku apa tu ? fashion ka ?


TV aku :)
tamao sentuh-2 oke ?

okelahh sayang, ini saja entry kali ini :)
jmpa lagi nnty, byk lagi aktiviti menarik kast sekolah :D


Intro




Archive




Instagram




Shout Out Loud!



credit


design and template originally by ayuni