i ii iii
thantophobia
scared of losing somenone you love;
iv v vi

XTVT AFTER PMR
Thursday, 13 October 2011 • 4:30 am

YUTS ! YUTS !
apa ni ? ahha
cerita baru aktiviti baru di hari ke dua :)
3 AKTIVITI yg kami lakukan hari ni :D
pertama ; TREASURE HUNT !
second ; MAKE-UP DEMO
lastly ; PERMAINAN TRADISIONAL 
wahahahah, GEMPAK GILA ! syokk habesss
jap-2 nak glak japp
WAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHHAHA
hah ! dah abess dah smbung blik :D
apa ? nak cakap aku GILA ? aku peduli hape
#kesahpulakakuGILA -,-
MEH SINI datang dekat ! aku nak cakap ni !
- kat sini aku nak share gambar kat korang sumer. malehh nak tulis doh sbb da tade IDEA !-

let me start with picture of TREASURE HUNT



CABARAN ; LUKIS LOGO SEKOLAH DAN WARNAKAN


CABARAN ; SUSUN IKRAR PELAJAR

ITS TIME FOR MAKE-UP DEMO ; let me introduce to you OUR MODEL :)


 after that they became like this




HALF of the FACE only :D

kami mengambil kesempatan ini untuk bergambar bersama DIA :)



COMEL KAN KAMI BERTIGA :)

then, aktiviti akhir PERMAINAN TRADISIONAL :) -lawan dengan AZILA kalah aku-


bergambar bersama pihak lawan :)



we all in this TOGETHER :D
 
perlawanan dimulakan :)

lihatlah diriku yg tdak SECOMEL kamu -,-

selepas tiada kerja kami mencari kerja
ahah !

SEMUT MENJADI MANGSA KAMI :)

byngkan jika anda memakai kasut seperti ini ke sekolah !!

inilah penutup untuk post kali ini. 
waiting for next post !


Intro




Archive




Instagram




Shout Out Loud!



credit


design and template originally by ayuni