i ii iii
thantophobia
scared of losing somenone you love;
iv v vi

Sambut Merdeka Tepi Rumah Je
Friday, 31 August 2012 • 1:42 am
Greeting Text

Haaa ? Mesti syokk kan korang pergi dataran mlm ni. Nak buat apa ? Heyyy ! Sambut merdeka lah. Alhamdulillah dah 55 tahun kita negara kita, MALAYSIA merdeka. Apa yang korang faham tentang merdeka ? Bagi Miera, Merdeka ni bermaksud, rakyat malaysia sudah bebas daripada penjajah selama 55 tahun. Selama 55 tahun ini juga banyak sejarah yang berlaku. Mesti korang belajar sejarah kan ? So, hayatilah kemerdekaan kita ini dengan penuh rasa syukur di hati. Kita dapat hidup bebas di tanah air kita sendiri atas usaha dan berkat doa rakyat malaysia serta semangat pejuang-pejuang negara :') Itu pendapat Miera tapi tak tahu lah pulak korang sebab lain orang lain pendapatnya. Ohh yaa, tadi ayah Miera buat sepot cek dekat bilik ^^ Then, kemas punya kemas punya kemas jumpalah the geng of ASKAR ni,








Amacam ?? Comel tak askar-askar Miera ? Silalah jelly ye :) Haha , merepekkan ? Sebab dah larik daripada tajuk. Okehh, sebenarnya Merdeka tahun ni Miera sambut tepi rumah je. Stok mercun raya punya. Kalau korang nak tahu mercun ni sama je yang dibakar masa tepat jam 12 tu, cuma yang Miera punya ni, dia tak banyak je. Nak tengok ? Bawahh ni kan ada :D 

video

Untung lahh kan ? Kau ada ? Pergi dataran bukan tengok bunga api tapi tengok couple-couple je berlambak. Apa buatt ? Kalau kat tepi rumah best sikit lepak dengan budak-budak kecik. Macam sengal je ^^ tapi best :)


Intro




Archive




Instagram




Shout Out Loud!



credit


design and template originally by ayuni